Over Eshuis

Eshuis Accountants en Adviseurs – Per saldo persoonlijker.
Een groot deel van je leven bestaat uit werken. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat de tijd die je aan werken besteedt ook leuk is! Wij vinden een goede werksfeer binnen onze eigen organisatie enorm belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat onze medewerkers zichzelf kunnen zijn, ingezet worden op hun talent, plezier hebben in hun werk en voldoende toekomstperspectief hebben. Naast dat je bij ons afwisselend en uitdagend werk tegemoet kunt zien, kun je bij ons dan ook diverse vervolgopleidingen en cursussen volgen zodat je voldoende doorgroeimogelijkheden hebt.

Meer informatie
Eshuis

Accountancy Medewerker (trainee) Audit en Assurance

 • Geplaatst op 7 mrt. 2024
 • Vacatures
 • Groningen

Accountancy Medewerker (trainee) Audit en Assurance

We willen impact maken, van betekenis zijn. Dat doen we door keigoed in ons vak te zijn én door verbinding te maken, met elkaar, met klanten en met partners. Ben jij een bevlogen accountancy medewerker (trainee) en wil je met ons meedoen en meegroeien? Solliciteer dan op deze uitdagende functie, we gaan graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?

We gaan ervan uit dat je ‘iets hebt’ met de wereld van de accountancy en de taken die hierbij horen. Maar wat jouw drive precies is, of zou moeten zijn, gaan wij niet voor je bepalen. We zijn heel benieuwd naar wat jij daar zelf over vertelt. Weet je het nog niet zo goed, dan helpen we je om het te ontdekken. Wat we voor je bedacht hebben:

 • Je maakt kennis met allerlei verschillende sectoren, van bouw, groen en IT tot en met overheidsinstellingen.
 • Je werkt zowel zelfstandig als samen in een team van bevlogen collega’s aan hetzelfde doel: de jaarrekeningcontrole tot een goed einde te brengen.
 • Je neemt actief deel aan de pre audit meeting om voorkennis te vergaren over het bedrijf, het plan van aanpak te bespreken én aan te geven wat jij graag wilt doen en leren.
 • Je duikt diep in de cijfers van elke organisatie en leert de bedrijfsactiviteiten en bedrijfsvoering door en door kennen.
 • Je interviewt medewerkers in de organisatie om data te verhelderen en eventuele aandachts- of adviespunten boven tafel te krijgen.

Je krijgt veel ruimte, vertrouwen en ondersteuning

Ons vak vraagt om precisie, maar ook het lef om buiten de lijntjes te kleuren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Vertrouwen is daarvoor cruciaal. Bij Eshuis hoef je dat niet te verdienen, je krijgt het. We geloven in de kracht en talenten van mensen.

Als trainee/assistent begin je met wat eenvoudiger processen. Naarmate je meer ervaring krijgt, wordt je werk complexer. Ben je sneller aan meer uitdaging toe, of wil je je bijvoorbeeld specialiseren in een bepaalde sector? Geef het aan, dan maken we het mogelijk! We hebben oog voor verschillen in behoefte, ambitie en tempo, en vinden het belangrijk dat jij de kans krijgt om je te ontwikkelen op de manier die het best bij jou past.

Je werkt samen met een jong, ambitieus en sprankelend team van collega’s die jou ondersteunen in je ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Ook Eshuis breed doen we er alles aan om je goed te begeleiden. Naast jouw persoonlijke talentenanalyse en ontwikkeltraject, kun je profiteren van onze aantrekkelijke lunchregeling en ons eigen Eshuis Actief programma om fit en gezond te blijven. En uiteraard kun je rekenen op een marktconform salaris en 32 vakantiedagen.

Wat breng jij mee?

 • Je bezit minimaal een vwo, hbo- of wo-diploma Accountancy, Finance & Control of gelijkwaardig, of hebt een vergelijkbaar kennisniveau opgebouwd in de praktijk.
 • Je hebt 0 tot 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je werkt graag zelfstandig en bent tegelijkertijd een echte teamplayer.
 • Je kunt uitstekend communiceren, zowel met klanten als collega’s.
 • Je bent enthousiast, nauwkeurig, kritisch, proactief en positief.

Link naar de vacature: https://www.werkenbijeshuis.com/vacatures/accountancy-medewerker-trainee-audit-en-assurance/