Vacatures intern

postervicevoorzittergoed1.png

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je jezelf op een professionele manier verder ontwikkelen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor het tweede halfjaar zijn wij namelijk opzoek naar een vicevoorzitter.

Als vicevoorzitter zal je het tweede half jaar meelopen met het huidige bestuur om de vereniging beter te leren kennen en een beter inzicht te krijgen in de taken waarmee het bestuur zich bezig houdt. Als vicevoorzitter krijg je eigen taken, maar het is vooral ene periode om mee te lopen met het huidige bestuur. Zodra de vicevoorzitter gekozen is wordt deze voorgesteld tijdens de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering. De vicevoorzitter zal zichzelf hier voorstellen en zal na goedkeuring van de algemene ledenvergadering worden ingehamerd als voorwaardig bestuurslid. Hierna zal de vicevoorzitter opzoek gaan naar de rest van het aankomend bestuur samen met het huidige bestuur.

Ben jij de vicevoorzitter die we zoeken? Solliciteer dan nu door je cv en motivatiebrief op te sturen naar voorzitter@sv-check.nl. De sollicitatie sluit op 10 februari om 10:00 uur. Heb je nog vragen? Kom dan gerust even langs op ons kantoor: E207.

Ervaring van de huidige voorzitter Nena van de Hoek:

Tijdens de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering vorig jaar ben ik ingehamerd als vicevoorzitter. Ik kreeg toen de kans om alvast een half jaar mee te lopen met het destijds huidige bestuur om mij voor te bereiden op mijn eigen bestuursjaar. Deze periode heb ik veel geleerd over de vereniging en wat er allemaal toehoort bij de taken van het bestuur. Ik heb deze periode als erg prettig ervaren omdat ik hierdoor een veel beter inzicht heb gekregen wat mij het aankomende jaar te wachten zou staan.Daarnaast heb ik in mijn periode als vicevoorzitter mij bezig gehouden met het samenstellen van het kandidaats bestuur.

Eind mei 2017 zijn wij als vierentwintigste kandidaatsbestuur bekend gemaakt tijdens de bekendmakingsborrel. Het was een hele leuke ervaring om de rest van mijn bestuursleden te mogen voorstellen en daarna alle felicitaties te mogen ontvangen.

Vanaf dat moment zijn wij bezig gegaan met het bedenken wat wij aankomend jaar met de vereniging wouden bereiken. Een periode van brainstormen en ideeën uitwerken om uiteindelijk deze samen te bundelen, wat resulteerde tot ons beleidsplan. Daarnaast zijn wij in de zomervakantie bezig geweest met het benaderen van huidige partners en potentiele nieuwe partners voor een samenwerking aankomend verenigingsjaar. Het was erg leuk en interessant om bij alle kantoren op bezoek te gaan en zo de sfeer en mensen te leren kennen.

19 september 2017 tijdens de algemene ledenvergadering zijn wij ingehamerd als bestuur 2017-2018. Vol enthousiasme zijn wij verder gegaan met het uitwerken en waarmaken van de plannen uit ons beleidsplan. Sindsdien zijn wij bijna alweer een half jaar verder. Een half jaar met vele leuke geslaagde activiteiten en leerzame ervaringen.

Een jaar lang aan het roer mogen staan van zo’n gerenommeerde vereniging is een unieke kans die ik niet had willen missen. Je leert jezelf als persoon kennen, jouw kwaliteiten maar ook jouw ontwikkelpunten. Kwaliteiten kun je goed benutten en ontwikkelpunten leer je te verbeteren. Je leert adequaat te handelen, samen te werken en mensen te begeleiden en te ondersteunen wanneer dit nodig is. Daarnaast heb ik mijn netwerk enorm kunnen uitbreiden wat mij heeft geholpen met het oriënteren voor mijn stage en ik hoop ook met het vinden van een stage. Ten slotte zou ik alle gezelligheid van een bestuursjaar niet willen missen. Je draait een jaar lang met jouw bestuur een dynamisch jaar, wat een band schept en veel gezelligheid met zich meebrengt.

Als ik mijn keuze om te solliciteren voor vicevoorzitter mocht over doen, had ik zonder twijfel gelijk weer gesolliciteerd. Wanneer deze kans je aangeboden wordt zou ik hier gebruik van maken, om een onvergetelijk jaar te ervaren waar je de rest van je loopbaan ook veel aan zult hebben.