Vacatures intern

nieuw-bestuur-goed-Recovered.png

Tijdens de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die 22 maart plaatsvond in het Heerenhuis, is Romi Bouman succesvol ingehamerd als vicevoorzitter. Dit betekent dat we voor het komende verenigingsjaar 2018-2019 op zoek zijn naar de rest van het kandidaatsbestuur die samen met Romi een bestuur willen vormen. Een bestuursjaar bij studievereniging Check geeft een boost aan je cv en is goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is een leerzaam, maar vooral gezellig jaar waar je in contact komt met accountantskantoren en bestuurders van andere studieverenigingen.

Je kunt solliciteren voor de volgende functies:
- Secretaris
- Penningmeester
- Intern-coördinator (2x)

Heb jij interesse in een of meerdere van deze functies en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Je kunt tot 7 mei solliciteren door je motivatiebrief en cv te sturen naar vicevoorzitter@sv-check.nl. Voor vragen kun je altijd even langskomen bij ons op kantoor (E207) of neem een kijkje op: https://www.sv-check.nl/vereniging/bestuur

Ervaringen van de bestuursleden:

Denise Wind - penningmeester
Afgelopen september ben ik samen met mijn overige bestuursleden ingehamerd als het 24e bestuur van Studievereniging Check. Nadat we onze beleidsplan en begroting hadden gepresenteerd tijdens deze Algemene ledenvergadering kon het echt beginnen.

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële gedeelte van de vereniging. Je bent verantwoordelijk voor alle betalingen en incasso’s. Daarnaast stel jij als penningmeester alle sponsorcontracten en facturen op. Als laatste heb je ook een aantal sponsoren waar jij contactpersoon van bent.

Van een jaar penningmeester zijn bij een vereniging als Check heb ik veel geleerd. Ik heb veel geleerd over het financiële gedeelte van de vereniging en ik heb goed leren plannen. Daarnaast heb ik mijn netwerk goed kunnen uitbreiden omdat je veel in contact bent met sponsoren en andere verenigingen. En als laatste heb ik nauw leren samenwerken met mijn bestuursleden. Je leert elkaar gedurende het jaar goed kennen en maakt veel bijzondere en gezellige momenten met elkaar mee.

Ik zou het iedereen aanraden om een jaar in het bestuur te gaan van SV Check. Naast dat je veel leert en je je netwerk kan uitbreiden, brengt het ook veel gezellige en bijzondere momenten met zich mee en die had ik niet willen missen!

Aniek Sanders - intern coördinator
18 mei werden wij als vierentwintigste bestuur bekend gemaakt tijdens de bekendmakingsborrel. Het was een spannende avond, en ik was ook heel blij toen iedereen het wist. Vanaf dat moment zijn wij bezig gegaan met nieuwe ideeën en plannen maken voor het komende jaar. Al snel kwam mijn eerste taak als intern coördinator namelijk de commissies samenstellen. Samen met Tjarda heb ik toen veel gesprekjes gevoerd met actieve leden waarna we ze hebben ingedeeld. Daarnaast bezoek je in de zomer veel verschillende kantoren, dit was erg leerzaam en leuk om al die verschillende kantoren eens van binnen te zien en de mensen te leren kennen.

Na de zomervakantie ging de tijd heel snel. Activiteiten komen al heel snel en als intern coördinator probeer je vooral in het begin zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de vergaderingen. Het leuke aan de functie intern coördinator is dat je de commissies begeleid, soms een meedenkt en het vooral ook gezellig hebt met de commissies. Je bent als intern coördinator het contact tussen de commissie en het bestuur

Ondertussen is het jaar al bijna afgelopen, en ben ik mezelf ook heel erg tegengekomen. Je leert jezelf erg goed kennen maar daarnaast heb je ook erg veel gezelligheid. Er is altijd wel iets waar je heen kunt en met leuke mensen plezier kunt maken. Ook niet onbelangrijk is dat je de kantoren goed leert kennen waardoor je leert welk kantoor bij je past en welke iets minder.

Al met al is een bestuursjaar een leerzaam, druk maar erg gezellig jaar. Als je nog twijfelt mag je altijd langskomen met vragen!

Cathalijn Miedema - secretaris
Als secretaris van SV Check heb je een belangrijke taak voor het bestuur. Tijdens de vergaderingen zorg jij ervoor dat iedereen het later nog kan terug lezen, zodat alles duidelijk is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de site en social media. Hierin kan jij je creativiteit kwijt. Tijdens het bestuursjaar zal je ook de nieuwsbrieven schrijven, hierin vertel je welke activiteiten zijn geweest en welke er zullen komen.

Vorig jaar mei zijn we begonnen met het bestuur. We zijn gestart met het beleidsplan, wat wilden wij bereiken tijdens dit studiejaar? Vervolgens hebben we dit plan uitgewerkt in ons beleidsplan. Tijdens de algemene leden vergadering zijn we officieel ingehamerd als bestuur en toen begon officieel het mooie bestuursjaar. Het is een jaar waarin ik veel heb geleerd, met vooral persoonlijke ontwikkeling. Doordat ik nu ook stage loop weet ik nu wat plannen is. We zijn nu met vier meiden, het is dus altijd gezellig tijdens de vergaderingen. Een bestuursjaar is zeker aan te raden. Je leert veel, zal nieuwe vrienden maken en er is altijd gezelligheid!