Over Van der Veen & Kromhout

Bij Van der Veen & Kromhout werk je voor een breed scala aan klanten. Geen dag is hetzelfde! Dat doe je samen met zo’n 125 collega’s verdeeld over onze kantoren in Gorredijk en Joure. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en helpen elkaar graag. Ons doel is om samen kansen te zien én te benutten. Voor onszelf en voor onze klanten.

Meer informatie
Van der Veen & Kromhout

Vacature beginnend assistent accountant audit

  • Geplaatst op 7 mrt. 2024
  • Vacatures
  • Gorredijk

ZIE JIJ KANSEN EN WEET JE ZE TE BENUTTEN VOOR ONS EN ONZE KLANTEN? HEB JIJ DE AMBITIE
OM JE RA TITEL TE BEHALEN?
‘Ik vind het leuk dat V&K een brede klantenportefeuille heeft van kleine stichtingen tot aan grote (internationale) productiebedrijven, er is altijd keuze in wat bij jou past’ Almer de Haan, Controleleider bij Van der Veen & Kromhout. Wil jij ook onderdeel worden van dit middelgrote accountantskantoor? Lees dan snel verder!


OVER VAN DER VEEN & KROMHOUT
Bij Van der Veen & Kromhout werken zo’n 125 medewerkers verdeeld over onze kantoren in Gorredijk en Joure. We werken met een scala aan klanten waardoor geen dag hetzelfde is! Werknemers lopen makkelijk bij iedereen binnen en helpen elkaar graag. Samen kansen zien én te benutten is waar we voor ons, voor onze klanten en onze medewerkers naar streven. Daarnaast zijn er volop kansen voor onze medewerkers om zich te ontwikkelen en zorgen we voor een gezonde balans tussen werk, studie en privé.


Bij Van der Veen & Kromhout vind je een goede mix van een professioneel kritische blik, een hoge mate van deskundigheid en een pragmatische aanpak. We gaan voor langdurige relaties, met onze klanten en onze medewerkers. Klanten houden van onze noordelijke nuchterheid, vakkundigheid en betrokkenheid.


WAT KUN JE VERWACHTEN ALS BEGINNEND ASSISTENT ACCOUNTANT AUDIT?
Als beginnend assistent accountant bij Van der Veen & Kromhout bied je ondersteuning aan het team en voer je voorbereidende -en controle werkzaamheden uit ten aanzien van de jaarrekening.


WAT VRAGEN WE VAN JE?
Als beginnend assistent accountant audit heb je je Hbo accountancy of bedrijfseconomie afgerond of je bent momenteel bezig om je master te behalen en wilt hiernaast graag 2-3 dagen ervaring op doen in de praktijk.


WAT BIEDT VAN DER VEEN & KROMHOUT?

  • Spreekt onze organisatie je aan? Dan kun je het volgende van ons verwachten:
  • Een goed salaris tussen de €2800 – 3400;
  • Goede begeleiding en de kans om je ambities waar te maken;
  • Een leaseauto of een mobiliteitsregeling;
  • Deelname aan informele activiteiten, zoals personeelsuitjes en evenementen met klanten;
  • Deelname aan onze academie.

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?
We ontvangen graag jouw motivatie en cv. Je kunt je sollicitatie mailen naar personeelsfunctionaris Sandra Lettinga via slettinga@kromhout.com