Contact

KPMG
Leonard Springerlaan 29
9727 KB Groningen
Nederland

kpmg.com/nl/nl/home.html

KPMG

Optelsom van talenten

KPMG is een thuis voor talenten met persoonlijkheid. Met de meest uiteenlopende competenties. Wat je interessegebied ook is, samen met je team pak je uitdagingen op voor de meest uiteenlopende organisaties. En geef je antwoord op complexe vraagstukken van nu en van morgen. Wil jij het verschil maken voor bedrijven, markten en overheden die ertoe doen? Dan is KPMG de plek om je ambities waar te maken.

 

Jij en KPMG

In ruim een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren om het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. Vanaf dag één ben je een volwaardig onderdeel van het team en zit je met de beslissers aan tafel. In een cultuur waar we samen de schouders eronder zetten, veranderingen waarmaken én successen vieren.

 

Welkom bij KPMG Audit

De lat ligt hoog. Voor onszelf én de organisaties die we bedienen. Samen met je team streef je bij elke controle naar het hoogste niveau in objectiviteit, integriteit, relevantie en betrouwbaarheid. Hiervoor werk je intensief samen met energieke en deskundige collega’s die jouw passie voor de Audit delen. Met geavanceerde IT-oplossingen. Jouw ontwikkeling staat centraal. Daarom krijg je alle ruimte om je vak en jezelf verder te ontwikkelen. Door opleidingen, maar ook de diversiteit aan klanten. Zo kun je het beste uit jezelf halen en vind je constant nieuwe uitdagingen.

 

Hier werk je voor

Bij KPMG werk je mét en vóór de meest uiteenlopende organisaties. Multinationals die de wereld voeden. Bedrijven die ervoor zorgen dat we kunnen wonen, werken en reizen. Financiële instellingen die de economie draaiende houden. Zo team je altijd met een bedrijf dat past bij jouw ambities. Voor wie je het ook doet, je gaat voor het best mogelijke resultaat. In samenwerking met de klant en je collega’s, vanuit je kracht om strategisch en analytisch te denken. Het vertrouwen dat je uitstraalt is de basis van langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. Waarin elke vernieuwing duurzaam is en verbetering een continu proces.

 

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.

Ben je analytisch, ondernemend, nieuwsgierig en een echte teamplayer? Heb je een afgeronde hbo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie? Dan willen we graag met je kennismaken. Neem contact op met onze recruiter Halima Nassiri via 020 6567184 of Nassiri.Halima@kpmg.nl.

Klik hier om meer te weten te komen over stage & starter mogelijkheden bij KPMG.
https://www.werkenbijkpmg.nl/vacatures/
Klik hier om meer te weten te komen over de cultuur van KPMG of je ontwikkeling als accountant!
https://www.werkenbijkpmg.nl/verhalen