Contact

HLB Nannen
Paterswoldseweg 812
9728 BM Groningen
Nederland

hlb.nl/nannen/

HLB Nannen

HLB Nannen: Thuis in het noorden, internationaal actief

HLB Nannen is een accountantsorganisatie met vestigingen in Groningen en Emmen.
Wij zijn aangesloten bij het landelijke en internationale netwerk van HLB. HLB is hiermee de tiende speler internationaal. Wij hebben hierdoor ook diverse internationale klanten. Daarnaast blijven wij een regionaal kantoor met klanten uit de regio. Wij zijn een accountantsorganisatie, waardoor wij naast administratieve dienstverlening en samenstellen van jaarrekeningen ook jaarrekeningen controleren. Daarnaast houden wij ons natuurlijk ook bezig met het verzorgen van aangiften omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. (Fiscale) advisering is ook een belangrijk onderdeel van ons kantoor. Je kunt hierbij denken aan begeleiding van klanten met diverse trajecten, zoals overnames of de overgang van de eenmanszaak naar een besloten vennootschap, maar ook aan ondersteuning bij subsidieaanvragen.     

Ons team

Ons team bestaat uit ongeveer 25 personen. Verspreid over beide vestigingen en over de verschillende onderdelen waaruit onze dienstverlening bestaat. Kenmerkend is dat accountants en fiscalisten veel met elkaar samenwerken, waardoor je niet enkel als accountant wordt opgeleid, maar ook een meer allround adviseur. Wij zijn een gevarieerd team met een goede mix tussen meer ervaren en minder ervaren collega’s. 

Geïnteresseerd?

Wij hebben ieder jaar ruimte voor stagiaires en ervaren mensen, dus ben je geïnteresseerd in onze organisatie en wil je meer van ons weten? We maken graag kennis. Neem contact op met Alinda Korhorn (a.korhorn@hlb-nannen.nl)