Afier accountants

Gun jezelf de beste start bij Afier Accountants + Adviseurs

 

Wil je AA, RA of RE worden? Bij Afier kun je prima je carrière starten! We zijn een breed multidisciplinair accountants- en advieskantoor met veel aandacht voor MVO en innovatie.

 

“ Wij zijn Afier, mensen voor cijfers. We kijken ernaar uit om kennis met jou te maken.”

 

Goede privé-werk-studie balans

De start van je loopbaan is zo’n beetje als een maatpak. Je idealen moeten erin passen. Er moet voldoende ruimte en aandacht zijn voor begeleiding en om te sparren en er mag natuurlijk een zekere ambitie van uitgaan. We vinden het belangrijk dat mensen zich kunnen ontwikkelen. We staan dan ook bekend om onze goede privé-werk-studie balans.

 

  • Naast een studie ontwikkel je je natuurlijk ook in je werk. Bij ons mag je direct meedoen met het ‘echte werk’, zodat je meedraait in bijvoorbeeld het controleproces.
  • We moedigen je aan om je te ontwikkelen, zowel vaktechnisch als persoonlijk. Met een groot aantal ‘coaches’ om je heen, is er altijd een vakkundige collega om je te begeleiden.
  • We bieden je ruimte om te vragen en te onderzoeken want vanuit gezonde nieuwsgierigheid ontdek je nieuwe dingen.

 

Mensen voor cijfers onderling

Ons motto ‘Mensen voor cijfers’ herken je ook tussen de meer dan 70 collega’s onderling.

  • Met onze collegialiteit staan we dicht bij elkaar en helpen we elkaar elke dag vooruit.
  • Dat doen we door inzichten te delen, projecten gezamenlijk op te pakken en te bespreken, een idee uit te werken en natuurlijk ook door persoonlijke interesses te delen.
  • En niet te vergeten door onze personeelsuitjes, die vaak een sportief én gezellig karakter hebben.

 

Onze klanten

Afier bedient een breed palet aan klanten in met name het noorden en oosten van het land. Van startups tot gevestigde namen en van familiebedrijven tot publieke instellingen. We zijn actief in het MKB-segment maar ook in bedrijven met projecten en urenbeweging zoals uitzendbureaus, detacheerders en productiebedrijven, stichtingen voor kinderopvang, primair en voortgezet onderwijs, kindcentra tot en met stichtingen in sociale en culturele domeinen. Denk aan musea, landschapsbeheer, welzijn, bibliotheken en schuldhulpverlening.

 

Hou jij van afwisseling? Dan ben je bij Afier op de juiste plaats.

 

Haal alles uit jezelf en je studie bij Afier

Bekijk jij je studie anders en wil je er alles uithalen? Kom stage lopen of afstuderen bij Afier. Fijn aan de slag met echte mensen en echte bedrijven. Het zal je bevallen! Schrijf je scriptie en kijk goed rond bij een professioneel kantoor waar je kansen krijgt.

 

Wil je kennismaken of eens de sfeer komen proeven? Je bent van harte welkom. Kijk hier voor meer informatie, bel ons via 0592 – 53 09 53 of stuur een e-mail naar info@afier.com.