Welkom bij Studievereniging Check!

Check is dé studievereniging voor alle accountancystudenten die studeren aan de Hanzehogeschool te Groningen. De studievereniging heeft tot doel "de belangen van studenten aan de opleiding Accountancy van de Hanzehogeschool, hogeschool van Groningen te behartigen". Dit proberen wij te bereiken door middel van het organiseren van verschillende activiteiten waarbij wij gesteund worden door een groot aantal accountancykantoren, zowel groot als klein.

Algemene ledenvergadering 4

• 23 mei 2019 19:30 - 23:00
  • Educatief

Op 23 mei 2019 zal de vierde algemene ledenvergadering van dit studiejaar plaatsvinden in het Heerenhuis.

Inhouse Accon avm

• 5 jun. 2019 14:00 - 17:50
  • Educatief

Op 5 juni staat de inhouse bij Accon avm gepland. Deze dag zullen we Accon avm beter leren kennen en kan je al je vragen die je hebt aan ze stellen. We zullen daarnaast ook sportief bezig gaan. Accon avm heeft voor ons een golfclinic...