Welkom bij Studievereniging Check!

Check is dé studievereniging voor alle accountancystudenten die studeren aan de Hanzehogeschool te Groningen. De studievereniging heeft tot doel "de belangen van studenten aan de opleiding Accountancy van de Hanzehogeschool, hogeschool van Groningen te behartigen". Dit proberen wij te bereiken door middel van het organiseren van verschillende activiteiten waarbij wij gesteund worden door een groot aantal accountancykantoren, zowel groot als klein.

Openingsborrel

• 27 sep. 2018 21:00 - 23:00
  • Sociaal
  • 'T Vaatje

De vakantie zit er weer op en het nieuwe studiejaar is begonnen. Om het jaar goed in te luiden nodigen we jullie uit om gezellig een drankje te komen doen op kosten van Check! Hierbij zal ook een DJ aanwezig zijn.  We zien jullie graag in het 'T Vaatje!

Scriptievoorlichting

• 1 okt. 2018 16:30 - 18:30
  • Educatief
  • Hanzehogeschool

Op 1 oktober zal er een scriptievoolichting plaatsvinden georganiseerd door Check. Hier zullen studenten aanwezig zijn die bezig zijn met hun scriptie of hier al klaar mee zijn. Ook zal er een docent aanwezig zijn, meneer Perdok. Er zullen...

Inhouse KPMG

• 10 okt. 2018 12:55 - 12:55
  • Educatief
  • Leonard Springerlaan 29, Groningen

Meer informatie over de inhouse volgt nog.