Welkom bij Studievereniging Check!

Check is dé studievereniging voor alle accountancystudenten die studeren aan de Hanzehogeschool te Groningen. De studievereniging heeft tot doel "de belangen van studenten aan de opleiding Accountancy van de Hanzehogeschool, hogeschool van Groningen te behartigen". Dit proberen wij te bereiken door middel van het organiseren van verschillende activiteiten waarbij wij gesteund worden door een groot aantal accountancykantoren, zowel groot als klein.

Season closing borrel

• 4 feb. 2022 18:00 - 18:00
  • Sociaal

4 februari is het alweer zover, de tweede season closing borrel van het jaar. Heb je zin om de tentamenweek op een gezellige manier af te sluiten? Meld je dan snel aan!

Netwerkborrel

• 17 feb. 2022 19:00 - 21:00
  • Sociaal
  • Euroborg

Op 17 februari zal de de netwerkborrel plaatsvinden in de Euroborg. De kantoren die aanwezig zullen zijn zijn: BDO, Belastingdienst, Bentacera, EY, HLB Nannen en Mazars. Tijdens deze borrel krijg je de kans om te netwerken met 6 verschillende...

Congres

• 16 mrt. 2022 09:00 - 09:00
  • Educatief

Op 16 maart zal het jaarlijks congres plaatsvinden! Verschillende kantoren die werkzaam zijn in de controlepraktijk zullen langskomen om workshops te organiseren en er zullen interessante lezingen worden gegeven. Meer informatie volgt!