Welkom bij Studievereniging Check!

Check is dé studievereniging voor alle accountancystudenten die studeren aan de Hanzehogeschool te Groningen. De studievereniging heeft tot doel "de belangen van studenten aan de opleiding Accountancy van de Hanzehogeschool, hogeschool van Groningen te behartigen". Dit proberen wij te bereiken door middel van het organiseren van verschillende activiteiten waarbij wij gesteund worden door een groot aantal accountancykantoren, zowel groot als klein.

Kerstbrunch

• 18 dec. 2021 12:00 - 14:00
  • Sociaal

Zaterdag 18 december om 12:00 zal de Kerstbrunch plaatsvinden. Heb je zin om kerst te vieren onder het genot van een hapje en een drankje? Meld je dan snel aan!

Netwerkborrel

• 22 dec. 2021 19:00 - 21:00
  • Educatief

Op 7 oktober 2021 zal de 1e Netwerkborrel van het verenigingjaar plaatsvinden! Hier zullen vijf leuke kantoren aanwezig zijn namelijk: BDO, D&U, HZG, Smids & Schakel en Verstegen. Lijkt het je leuk om in contact te komen met verschillende...