Welkom bij Studievereniging Check!

Check is dé studievereniging voor alle accountancystudenten die studeren aan de Hanzehogeschool te Groningen. De studievereniging heeft tot doel "de belangen van studenten aan de opleiding Accountancy van de Hanzehogeschool, hogeschool van Groningen te behartigen". Dit proberen wij te bereiken door middel van het organiseren van verschillende activiteiten waarbij wij gesteund worden door een groot aantal accountancykantoren, zowel groot als klein.

Controlediner

• 28 okt. 2021 18:00 - 21:00
  • Educatief
  • Gedempte Zuiderdiep 8-10

Op 28 oktober 2021 zal het eerste controlediner van het verenigingsjaar plaatsvinden bij Restaurant Weeva! De inloop is van 17:30 en om 18:00 zal het diner van start gaan. Tijdens dit diner zal je onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner...

Scriptie voorlichting

• 1 nov. 2021 16:00 - 18:00
  • Educatief

Op 1 november zal Studievereniging Check een scriptievoorlichting organiseren. Schrijf jij komend jaar je scriptie en zou hier meer over te weten willen komen? Meldt je dan snel aan!