Welkom bij Studievereniging Check!

Check is dé studievereniging voor alle accountancystudenten die studeren aan de Hanzehogeschool te Groningen. De studievereniging heeft tot doel "de belangen van studenten aan de opleiding Accountancy van de Hanzehogeschool, hogeschool van Groningen te behartigen". Dit proberen wij te bereiken door middel van het organiseren van verschillende activiteiten waarbij wij gesteund worden door een groot aantal accountancykantoren, zowel groot als klein.

Algemene ledenvergadering 3

• 21 mrt. 2019 19:30 - 22:00
  • Heerenhuis, Groningen

Op 21 maart zal de halfjaarlijkse ALV plaatsvinden in het Heerenhuis te Groningen, inloop vanaf 19:30.

Inhouse Belastingdienst

• 27 mrt. 2019 19:10 - 19:10
  • Educatief

Op woensdag 27 maart is er een inhouse bij de Belastingdienst in Leeuwarden. Deze inhouse is in samenwerking met Fiscagio en HSE Faktor. Daarom zullen er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. We zullen tijdens deze inhouse kennismaken...

MKB-diner

• 25 apr. 2019 17:30 - 22:00
  • Educatief

Op 25 april zal het jaarlijkse MKB-diner plaatsvinden. Kom hier in contact met verschillende MKB-kantoren. Per gang zal je bij een ander kantoor aanschuiven om dit kantoor beter te leren kennen.  Meer informatie zal nog volgen.