Welkom bij Studievereniging Check!

Check is dé studievereniging voor alle accountancystudenten die studeren aan de Hanzehogeschool te Groningen. De studievereniging heeft tot doel "de belangen van studenten aan de opleiding Accountancy van de Hanzehogeschool, hogeschool van Groningen te behartigen". Dit proberen wij te bereiken door middel van het organiseren van verschillende activiteiten waarbij wij gesteund worden door een groot aantal accountancykantoren, zowel groot als klein.

Online pubquiz

• 3 jul. 2020
  • Sociaal

Ben jij net als ons heel benieuwd naar de onthulling van de promotievideo van SV Check? Doe dan mee aan de online pubquiz op 3 juli. Tijdens deze quiz zal jullie kennis op de proef worden gesteld en zullen jullie in groepjes strijden om de eerste...