Welkom bij Studievereniging Check!

Check is dé studievereniging voor alle accountancystudenten die studeren aan de Hanzehogeschool te Groningen. De studievereniging heeft tot doel "de belangen van studenten aan de opleiding Accountancy van de Hanzehogeschool, hogeschool van Groningen te behartigen". Dit proberen wij te bereiken door middel van het organiseren van verschillende activiteiten waarbij wij gesteund worden door een groot aantal accountancykantoren, zowel groot als klein.

Checkrace

• 2 dec. 2021 19:30 - 21:30
  • Sociaal

Op 2 december zal Studievereniging Check de Checkrace organiseren. Heb jij zin om gezellig te karten met je medestudenten? Meld je dan snel aan want vol is vol! De kosten zullen €10 bedragen.

Binnenlandse reis

• 8 dec. 2021 09:00 - 10 dec. 2021 12:00
  • Educatief

Van 8 december tot 10 december zal Studievereniging weer haar jaarlijkse Binnenlandse reis organiseren.