Welkom bij Studievereniging Check!

Check is dé studievereniging voor alle accountancystudenten die studeren aan de Hanzehogeschool te Groningen. De studievereniging heeft tot doel "de belangen van studenten aan de opleiding Accountancy van de Hanzehogeschool, hogeschool van Groningen te behartigen". Dit proberen wij te bereiken door middel van het organiseren van verschillende activiteiten waarbij wij gesteund worden door een groot aantal accountancykantoren, zowel groot als klein.

Season closing borrel

• 1 jul. 2022 21:00 - 23:30
  • Sociaal

1 juli zal de laatste season closing borrel van dit verenigingsjaar plaatsvinden. Deze keer zal de season closing borrel plaatsvinden in de vorm van een kroegentocht. Lijkt het je nou leuk om een drankje te doen in de gezelligste kroegen van...

Actieve ledenweekend

• 22 jul. 2022 08:00 - 24 jul. 2022 20:00
  • Sociaal

Van 22 juli tot 24 juli staat het leukste weekend van het jaar op de planning, het actieve ledenweekend! Meer informatie over het weekend volgt.