Welkom bij Studievereniging Check!

Check is dé studievereniging voor alle accountancystudenten die studeren aan de Hanzehogeschool te Groningen. De studievereniging heeft tot doel "de belangen van studenten aan de opleiding Accountancy van de Hanzehogeschool, hogeschool van Groningen te behartigen". Dit proberen wij te bereiken door middel van het organiseren van verschillende activiteiten waarbij wij gesteund worden door een groot aantal accountancykantoren, zowel groot als klein.

Landelijke accountantsdag

• 22 nov. 2017 11:45 - 11:45
  • Educatief

Nieuwe rollen van de accountant  Cybercriminaliteit, de technologische revolutie en klimaatverandering: wereldwijd 'hot topics' die vele nieuwe uitdagingen met zich mee brengen. Ondernemers en stakeholders kijken hierbij steeds vaker vragend naar ...

Season Closing borrel

• 23 nov. 2017 21:00 - 21:00
  • Sociaal

Een borrel om de tentamen periode af te sluiten. De eerste drankjes zullen op kosten van Check zijn.

Alumniborrel

• 2 dec. 2017 21:00 - 21:00