Welkom bij Studievereniging Check!

Check is dé studievereniging voor alle accountancystudenten die studeren aan de Hanzehogeschool te Groningen. De studievereniging heeft tot doel "de belangen van studenten aan de opleiding Accountancy van de Hanzehogeschool, hogeschool van Groningen te behartigen". Dit proberen wij te bereiken door middel van het organiseren van verschillende activiteiten waarbij wij gesteund worden door een groot aantal accountancykantoren, zowel groot als klein.

Season closing borrel

• 17 apr. 2020
  • Sociaal
  • Grote Markt 38

17 april is de derde season closing borrel van het jaar. Kom gezellig een drankje doen om te vieren dat de tentamenperiode weer voorbij is. De borrel begint om negen uur in ’t Vaatje. De eerste drankjes zijn op kosten van Check.

Algemene ledenvergadering 3

• 27 mei 2020
  • Educatief
  • Grand Cafe Time Out

Op 27 mei zal de derde alv plaatsvinden bij Grand Café Time Out. De inloop is vanaf 19:00 en om 19:30 begint de vergadering. Tijdens deze vergadering zal het kandidaatsbestuur worden voorgesteld.

Season closing borrel

• 3 jul. 2020
  • Sociaal
  • Grote markt 38

3 juli is de laatste season closing borrel van het jaar alweer. Kom gezellig een drankje doen om te vieren dat het schooljaar weer voorbij is. De borrel begint om negen uur in het ’t Vaatje. De eerste drankjes zijn op kosten van Check.