Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2021-2022
Datum en tijd
28 sep. 2021 17:30 - 20:30
Locatie
Grand Café De Oude Kijk

MKB-diner

Op 28 september 2021 zal het 1e mkb-diner van het verenigingsjaar plaatsvinden bij Grand Café De Oude Kijk! De inloop is van 17:30 en om 18:00 zal het diner van start gaan. Tijdens dit diner zal je onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner in contact komen met MKB kantoren. Tijdens elke gang zal je in contact komen met een ander kantoor. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om te netwerken en misschien kom jij wel in contact met jouw toekomstige werkgever. Dit alles voor slechts €5,-. Ben jij geïnteresseerd in de samenstel kant van het accountancy vak? Meld je dan snel aan via onze site er zullen namelijk veel leuke kantoren aanwezig zijn op dit diner. De dresscode is business casual.

Kosteloos afmelden kan tot 23 september 12:00. Mocht je je daarna pas afmelden of niet op komen dagen, dan brengen wij het dubbele van de normale prijs in rekening. 

Geef je snel op want er is een beperkt aantal plaatsen!

Gezien de huidige Corona maatregelen is het noodzakelijk om een gezondheidsbewijs te tonen bij binnenkomst. Voor meer informatie, zie https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2021/09/14/coronavirus-overzicht-horeca-per-25-september-2021

Geef in je opgave aan wat je voorkeuren voor vlees, vis of vega zijn. Mocht je eventuele allergieën hebben stuur dan een mailtje naar bedrijfsbezoek@sv-check.nl.