Deelname

Aanmelden mogelijk tot
5 mrt. 2021 17:05:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
10 mrt. 2021 08:45 - 15:00
Locatie
Online

Symposium

Op 10 maart is het zover. Het jaarlijkse symposium zal online plaatsvinden. De symposiumcommissie heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om ook dit jaar weer een mooie dag te verzorgen. Dit jaar hebben we vanwege covid-19 ervoor gekozen om een nieuwe weg in te slaan. Daarom zal het symposium dit jaar online plaatsvinden.Tijdens dit symposium kom jij in contact met samenstelkantoren! Net als tijdens het congres ontvang jij een leuke goodiebag. Bij het symposium zullen maarliefst 9 kantoren aanwezig zijn!

Dit zijn: Aaabee, Accon AVM, Afier; Alfa, De Belastingdienst, De Jong & Laan, Mijn Accountant, NBA, SRA en Bentacera.

Het thema van symposium is : “Hoe draag je als accountant bij aan betere wereld?”. Hierbij gaan we dieper in op het feit dat er meer bij het werkveld komt kijken dan alleen cijfers opstellen en controleren.  Door dit symposium krijg je een beter beeld over hoe belangrijk het accountantsberoep is voor een betere wereld.

Het belooft een mooie dag te worden met een interessante invulling van de dag. Schrijf je snel in!

Datum: Woensdag 10 maart 2021

Tijd: Inloop om 8:45

Locatie: Online

Kosten: Gratis

 

Om je inschrijving compleet te maken dien je je CV op te sturen naar symposium@sv-check.nl. Als je deze hebt opgestuurd geef je toestemming om je CV te delen met de aanwezige kantoren.