D&U

d&u accountants en adviseurs

d&u staat voor Dijksterhuis en Uil. Twee regionale accountantskantoren die in 1989 zijn
gefuseerd. d&u accountants en adviseurs houdt zich bezig met controleren, beoordelen en samenstellen van jaarrekeningen, belastingaangiftes en loonadministraties. Daarnaast zitten wij in de positie van natuurlijk adviseur dagelijks bij ondernemers aan tafel met alle ondernemersvraagstukken die kunnen voorkomen.
Om een indruk te krijgen van wie we zijn verwijzen we jullie naar ons nieuwe logo vanaf 1 oktober 2018 gelanceerd. Twee hartfiguren die de persoonlijke dienstverlening vertegenwoordigen in elkaar als rotor verbeeld hetgeen aangeeft dat we constant in beweging zijn, nieuwsgierig en alert op nieuwe ontwikkelingen. De kleuren appelleren aan het Groninger landschap water en weide en we hebben een ondernemingsvisie gericht op de langere termijn.

d&u accountants en adviseurs kent 30 medewerkers die op een informele manier met elkaar samenwerken en steeds op zoek zijn naar hoe het nog béter kan. Meer informatie staat op onze site www.du-accountants.nl. 

 

Stage lopen

Studenten die stage willen lopen bij d&u accountants en adviseurs adviseren wij om rechtstreeks contact op te nemen met Aart Veldman RA. Stuur dan een email naar aartveldman@du-accountants.nl met je motivatie, mogelijkheden en wensen voor de stageperiode.
Wij wensen jullie veel studieplezier bij de opleiding tot accountant en willen waar mogelijk hieraan graag een bijdrage leveren.