Contact

Aaabee
Sylviuslaan 6
9728 NS Groningen
Nederland

+31 50 317 67 17

info@aaabee.nl

http//aaabee.nl

Aaabee

AaaBee Accountants: net even anders

AaaBee Accountants en Adviseurs is een accountantskantoor met vestigingen in Groningen en Buitenpost. We houden ons bezig met die zaken die je van een goed accountantskantoor mag verwachten: accountancy, fiscale zaken en administratieve dienstverlening. Dat is de basis van ons werk, maar we doen vaak nog wat meer. We coachen, adviseren en ondersteunen onze relaties daar waar mogelijk. En we doen dat, je raadt het al, nét even anders.

We zijn specialisten

Onze mensen zijn ons kapitaal en bepalen samen de kwaliteit van onze dienstverlening. Ons team bestaat uit 12 enthousiaste collega’s. Stuk voor stuk bijzondere mensen en deskundige specialisten die de ontwikkelingen binnen ons vakgebied nauwgezet volgen. Of dat nu gaat om nieuwe besluitvorming, regelgeving, veranderende economische omstandigheden, een nieuw fiscaal stelsel, noem maar op.

Ons werkterrein

We werken alweer heel wat jaren als deskundig financieel en fiscaal partner voor ondernemers, privé-personen, stichtingen en verenigingen. En daarbij liggen dan de accenten op opdrachtgevers in het midden- en kleinbedrijf, de biotech, de bouw en dienstverlening. We doen het goed. Dat merken we aan de reacties van onze klanten en aan de groei die we momenteel meemaken.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in onze organisatie en wil je meer van ons weten? We maken graag kennis.

Vraag voor een goed gesprek naar Cor Bultema.

AaaBee Accountants & Adviseurs, net even anders

Groningen