Over Belastingdienst

Wil jij via jouw stage- of afstudeeropdracht meer te weten komen over ons bijzondere en afwisselende werkterrein?
Er zijn regelmatig stage- en afstudeeropdrachten voor hbo'ers beschikbaar.

Belastingdienst

Vacature HBO Accountancy student

Je loopt stage bij één van de directies binnen de Belastingdienst. En of dat nou de Directie Grote ondernemingen of de Directie Midden- en kleinbedrijf is, in alle gevallen ga jij tijdens jouw stage veel leren en jezelf ontwikkelen.  Als stagiair(e) accountancy krijg je een unieke blik achter de schermen over hoe wij als fiscaal toezichthouder controles uitvoeren bij belastingplichtigen. Je gaat je bezighouden met de uitvoering van controles op één of meerdere belastingmiddelen en treedt dan ook regelmatig in contact met belastingplichtigen, adviseurs en accountants.

Meer weten over de stage? Bekijk dan de vacature.

Meer vacatures bij Belastingdienst