Over Smids & Schakel

Smids en Schakel, accountants en adviseurs: een fullservice accountantskantoor met alles wat de ondernemer van vandaag nodig heeft. Een organisatie met ruime ervaring in de ondersteuning van en advisering aan het midden- en kleinbedrijf in Noord-Nederland. Maar vooral: een accountantskantoor dat samen met u werkt aan de groei van uw onderneming en het bedrijfsresultaat.

Meer informatie
Smids & Schakel

Stagiair MKB Accountancy

  • Geplaatst op 4 nov. 2021
  • Vacatures
  • Stage

Ben jij op zoek naar een meeloopstage per februari 2022 en volg je op dit moment de opleiding HBO Accountancy? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wij zijn op zoek naar een stagiair die goed mondeling en schriftelijk kan communiceren. Je kunt goed zelfstandig werken maar vind het ook prettig om in teamverband te werken. In dat team ben je niet bang om vragen te stellen. Je hebt een professionele en kritische houding richting je collega’s en je mentor. Tenslotte vind je het belangrijk om jezelf te ontwikkelen, zowel in het werk als daarbuiten.

Als stagiair draai je mee in een team en ga je wanneer mogelijk ook mee naar klanten. Je krijgt te maken met het voeren van administraties voor klanten en het verzorgen van aangiftes. Je onder- steunt je collega’s bij het samenstellen van jaarrekeningen. Je mentor is je eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse begeleiding maar je kunt met je vragen bij alle collega’s terecht.

Zie jij het zitten om je stage bij ons kantoor te lopen? Stuur dan een motivatiebrief met CV per e-mail naar onderstaand adres.

Over Smids en Schakel

Smids en Schakel is een middelgroot kantoor (30 medewerkers) in Leeuwarden met ruime ervaring in de ondersteuning en advisering van klanten in het MKB-segment. Wij zijn een full service accountantskantoor (gemengde praktijk met WTA-vergunning) met alle disciplines die de ondernemer van vandaag nodig heeft: van accountantswerkzaamheden en fiscaal-juridisch advies tot uiteenlopende bedrijfsadviezen en van een controleteam tot een afdeling waar we de salarisadministraties voor klanten verzorgen.

Wij bieden jou een stage bij een informele maar professionele organisatie met korte lijnen en ruimte voor jouw eigen ontwikkeling.

Contactpersoon Smids en Schakel

Hester Hoekstra (office manager)

h.hoekstra@smidsenschakel.nl

(058) 2130305
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld