Over Flynth

Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen is Flynth Adviseurs en Accountants Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Naast de MKB’ers bedienen we agrariërs tot grote bedrijven en onderwijsinstellingen. We staan pal naast de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Actuele ontwikkelingen in ons vakgebied vertalen we naar oplossingen voor ondernemersvraagstukken. Lees hier meer over Flynth als werkgever: www.werkenbijflynth.nl

Meer informatie
Flynth

Meewerkstage Assistent Accountant Audit

  • Geplaatst op 30 nov. 2021
  • Vacatures
  • 32-40 uur / week
  • Stage

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt vanaf februari 2022 voor de Cluster Overijssel (standplaats Zwolle) een:

Stagiair Assistent Accountant Audit 

Voor 32 tot 40 uur per week

 

Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.600 medewerkers en zo’n vijftig locaties het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.
 

Wat ga je doen als Stagiair Assistent Accountant bij Flynth?

Je gaat je bezig houden met het uitvoeren van diverse controlewerkzaamheden voor onze klanten. Dit doe je in het kader van de controle van de jaarrekening. Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën: mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovatie, werken sterk datagedreven en integreren technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dan ook optimaal ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur.

 

Waarom Flynth?

Stage lopen bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een getalenteerde accountant zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij en ook voor zichzelf. En, ook niet onbelangrijk, wij houden van een gezonde ambitie en vinden ook dat deze in balans moet zijn met je privéleven. Tijdens je stage kan je intensieve begeleiding verwachten.

Vereisten

Wie zoeken we?

Volg jij een hbo / wo opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie en heb je interesse in de controlepraktijk? Ben je communicatief vaardig (je hebt namelijk actief contact met onze klanten), leergierig en durft je kritische vragen te stellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen?

Neem dan contact op met onze campus recruiter Mimi Louissaint. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 20031077. Neemt Mimi niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.