Over Accon AVM

accon■avm is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij er naar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

Meer informatie
Accon AVM

Junior Assistent Accountancy

 • Geplaatst op 23 sep. 2021
 • Vacatures
 • Groningen
 • 32-40 uur / week

Is this (y)our job?

Zet jij de eerste stap naar een succesvolle carrière in accountancy?
Wij helpen je alles uit jezelf te halen!

Hi Young Talent, wij zoeken jou! Tenminste, als je een ambitieuze aanstormende accountant bent die niet kan wachten om uit de schoolbanken te duiken en in de praktijk te springen.

Een blik in je toekomst
Het is maandagochtend 08:00 uur als je op kantoor aankomt. Het is nog rustig want niet iedereen is een ochtendmens. Eerst: koffie. Verse Peeze koffie. Want niemand wordt gelukkig van slechte koffie, toch?

Je week start met een teamoverleg: welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Na het overleg heb je een telefonische afspraak met een klant; er mist nog informatie waardoor de jaarrekening niet kan worden afgesloten. Verder staat je ochtend in het teken van zelfstandig (deel)administraties voeren en posten inboeken.

Na de lunch staat het Young Executive Board op je agenda! Binnen dit initiatief draait het om de jonge talenten binnen accon avm. Namens jouw regio geef je geeft input over wat er leeft onder de talenten, waar ze tegenaan lopen, welke behoeften er zijn en welke kansen je ziet. 

Aan het eind van de dag is het tijd om samen met je collega's te gaan bootcampen! (Of je gaat gewoon thuis Netflixen, dat vinden we ook goed.)

Hoe jij het verschil gaat maken
Dit doe je door het nauwkeurig uitzoeken en ordenen van financiële stukken en het controleren, coderen en inboeken van aangeleverde gegevens en facturen. Daarnaast voer je voorbereidende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de jaarrekening van de klant. Je verzorgt diverse aangiftes voor de klant en interpreteert cijfers op een slimme manier door je cijfermatig inzicht.

Waarom wil je dit niet missen?
Natuurlijk omdat je gewoon een goed salaris krijgt, maar vooral omdat je bij ons echt goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij accon avm de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met onze accon avm academy en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je 30 vakantiedagen zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken. Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend.
 

Jouw profiel 

 • Je bent analytisch, zelfstandig, klantgericht en communicatief sterk;

 • Je beschikt over een proactieve houding, inlevingsvermogen en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;

 • Daarnaast heb je bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding Accountancy (AC) of Bedrijfseconomie (BE) en ben je bereid de studie voor Accountant-Administratieconsulent (AA) op te pakken;

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en woonachtig in Groningen of omgeving.

 

Wat wij bieden 

 • Ruimte voor jou als persoon.

 • Work & play; het is meer dan werk alleen.

 • accon avm academy voor je persoonlijke ontwikkeling.

 • Inspirerende werkomgeving.

 • Dicht bij de ondernemer.

 • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers.

 

Klaar voor een vliegende start?
Solliciteer dan nu bij accon avm, wij zijn heel benieuwd naar je! Voor vragen en/of opmerkingen mag je contact opnemen met onze Campus Recruiter Danique Gruithuijzen via 06-23607344 of d.gruithuijzen@acconavm.nl .

Kantoor: Groningen

Aantal uur: 32 – 40 uur  

Link: https://www.werkenbijacconavm.nl/vacatures/junior-assistent-accountancy-mkb-groningen-4