Over Bentacera

Benta’ceren -ceerde, h of i gebentaceerd 1. de zaken goed op een rij hebben. 2. grip op organisatorische processen krijgen. 3. samen bentaceren; samenwerken met partners die op deelgebied een organisatorische adviestaak vervullen. 4. tijd vinden, tijd maken, tijd krijgen; om betere balans tussen leven en werken te creëren. 5. die zijn/die is zeker gebentaceerd; die heeft meer tijd om kwaliteit te leveren. Ook; wij maken tijd door te bentaceren.

Meer informatie
Bentacera

Gezocht: assistent accountant samenstelpraktijk

Zin in een b(l)oeiende carrière in de accountancy? Toe aan meer uitdaging in je werk? Grijp dan nu je kans!

Kun jij denken binnen de regels en kleuren buiten de lijntjes? Doe je graag net dat stapje extra voor de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben per direct een bureau voor je klaarstaan op onze vestiging in Leeuwarden als assistent accountant samenstelpraktijk. Samen met je team zorg je voor betrouwbare administraties en rapportages.

Wat wij jou te bieden hebben
Wij bieden je een uitdagende baan in een ambitieuze organisatie. Wat dat inhoudt? Bentacera is een regionaal accountants- en advieskantoor met vestigingen door heel Friesland. Dat geeft jou de kans om je eigen stempel op het Friese bedrijfsleven te drukken.

Wat we van jou verwachten
Als assistent accountant wil je het beste uit jezelf halen. Je hebt een MBO-opleiding met een aantal jaren werkervaring of een afgeronde HBO/WO-opleiding (Accountancy, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde) en daarnaast heb je ‘feeling’ met ICT. Je bent communicatief vaardig en flexibel, en kunt goed zelfstandig werken.

Wat houdt de functie in?
- Je werkt (intern of bij de relatie) financiële administraties uit en/of begeleidt relaties daarbij op ICT-gebied (Twinfield, Basecone, Visionplanner).
- Je onderhoudt contact (in overleg met jouw leidinggevende) met relaties over gegevens welke nodig zijn voor de uitvoering van jouw werk.
- Je signaleert adviesmogelijkheden en koppelt deze terug aan de (Senior) Relatiebeheerder en beantwoordt zelf eenvoudige adviesvragen in overleg met de Relatiebeheerder.
- Je stelt onder begeleiding van de Zelfstandig Assistant Accountant of de Relatiebeheerder minder complexe jaarrekeningen op.
- Je signaleert fouten en lost deze op, je zoekt naar oorzaken van deze fouten en draagt oplossingen aan en/of past deze toe.
- De door jou uitgevoerde werkzaamheden leg je vast volgens de

richtlijnen van Bentacera in het digitale dossier.

Wat nog meer?
Bentacera biedt je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een gedegen begeleiding tijdens je loopbaan vinden wij belangrijk maar je toont hierbij ook je eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Er is bij Bentacera veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Spreekt dit je aan?
Ben jij de juiste persoon om ons team in Leeuwarden te versterken? Solliciteer dan via onze site www.bentacera.nl/werkenbij en vul hier het sollicitatieformulier in.

Voor meer informatie kan je contact
opnemen met Inge van Deemter via 088-3210806.

Meer vacatures bij Bentacera