Over Baker Tilly

Meer dan een accountancy- en advieskantoor. Wij bieden relevante antwoorden op vragen die onze klanten bezighouden. Van vragen over waardebepaling tot belasting, van Brexit tot bedrijfsopvolging en -overname en van reorganiseren tot data-analyse. Met een focus op MKB-(familie)bedrijven en de publieke sector.

Meer informatie
Baker Tilly

Duaal Assistant MKB Accountancy & Advies Groningen

 • Geplaatst op 22 mei 2023
 • Vacatures
 • 32-40 uur / week
 • Tijdelijk dienstverband

“Baker Tilly is groot genoeg voor jouw ambities en klein genoeg voor persoonlijke aandacht.”

Solliciteer direct

Wil jij bij één van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland werken? Maar dan wel in een klein team, waar je gezien en gehoord wordt?
En de mogelijkheid krijgt om jezelf volop te ontwikkelen? Dan is Baker Tilly jouw match. Dit is een plek waar ruimte is voor jouw ideeën.
Waar we successen vieren, met collega's die écht willen en kiezen voor elkaar in plaats van ieder voor zich. Enthousiast? Trek de stoute schoenen (of sneakers) aan en kom kennis maken!
 

Jouw baan

Heb jij een goed gevoel voor cijfers en wil je meebouwen aan onze groeiende organisatie tijdens je opleiding Accountancy of Finance & Control? Dan is de baan van Duaal Assistant Accountancy & Advies iets voor jou.

Je luistert goed, signaleert trends en vertaalt die naar een steengoede dienstverlening. In teamverband regel jij de financiële administratie, jaarrekeningen en tussentijdse rapportages. Daardoor ken jij de administratie van jouw klanten van A tot Z.
Bij hen krijg jij een kijkje in de keuken. Bij familiebedrijven, maar ook bij middelgrote (inter)nationale bedrijven. Geen klant - en dus geen dag - is hetzelfde. Daar geniet jij van omdat jij zo de theorie uit je opleiding echt kunt toepassen in de praktijk!
Bij de start van je job koppelen we jou aan een mentor die je wegwijs maakt binnen de organisatie en je begeleidt bij je werkzaamheden. Zo sta jij er nooit alleen voor! Ook Duaal Assistant Accountancy & Advies worden bij Baker Tilly?
Lees hieronder of het bij je past.

 

Gaat dit over jou?

Vaardigheden die je goed kunt gebruiken voor deze job:

 

 • Je bent een echte teamspeler
  Jij bent een mensenmens en de schakel tussen collega's, manager en klant.

 • Je bent klantgericht
  Klant blij, jij blij! Je geniet van klantcontact, stelt de juiste vragen en kunt goed luisteren.

 • Je wilt alles weten
  Jij wilt graag leren en ziet een mooie toekomst voor je. Gelukkig brengt jouw nieuwsgierigheid je ver.

 • Je bent analytisch
  Hoofdzaak of bijzaak? Dat verschil zie jij meteen. Je komt makkelijk tot de kern, signaleert trends en houdt het overzicht.

 • Je vindt altijd een oplossing
  Jij rent niet weg van problemen. Je ziet ze als een uitdaging en vindt voor ieder probleem een oplossing.

 • Je weet wat je (beter) kunt
  Jij wilt jezelf ontwikkelen en staat open voor nieuwe kansen. Bij Baker Tilly zijn die er volop!

 

Dit breng jij verder mee

 • Je beschikt over een havo, vwo of MBO diploma en bent bezig met of gaat starten aan een opleiding Accountancy in deeltijd of duale vorm.
 • Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren, ook in het Engels.

Gelukkig zijn wij allemaal anders. Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een werkgever die inziet dat onze verschillen ons juist sterker maken.
Hebben wij jou enthousiast gemaakt over deze functie, maar twijfel jij nog of deze voldoende bij je past? Neem dan zeker contact op met een van onze recruiters om je twijfel en vragen samen rustig te bespreken.
Wij horen heel graag van je.

 

Dit krijg je van ons

Jij gaat ervoor, elke werkdag weer. Voor je plezier én voor de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 1.900 en € 2.650. Dit is afhankelijk van het studiejaar waarin jij je bevindt. Daarnaast krijg je vakantiegeld van 8 1/3 procent van je bruto jaarsalaris.

 • Flexibele (hybride) werktijden, want het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.

 • Een mentor die je wegwijs maakt binnen Baker Tilly en je begeleidt bij je werkzaamheden. Zo sta jij er nooit alleen voor!

 • Bevalt het bij Baker Tilly? Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden om bij ons in dienst te blijven!

 

Ja, ik wil deze baan!

Solliciteer direct via onderstaande button. Je hoeft alleen je cv te uploaden, maar een leuke motivatiebrief is altijd welkom.

Solliciteer direct

 

Heb je nog vragen?

Stel ze aan onze collega. Of kom langs voor een (virtuele) kop koffie!

 

Sandra Weeland Campus Recruiter

WhatsApp 06 15 53 92 36

E-mail s.weeland@bakertilly.nl