Over Bentacera

Benta’ceren -ceerde, h of i gebentaceerd 1. de zaken goed op een rij hebben. 2. grip op organisatorische processen krijgen. 3. samen bentaceren; samenwerken met partners die op deelgebied een organisatorische adviestaak vervullen. 4. tijd vinden, tijd maken, tijd krijgen; om betere balans tussen leven en werken te creëren. 5. die zijn/die is zeker gebentaceerd; die heeft meer tijd om kwaliteit te leveren. Ook; wij maken tijd door te bentaceren.

Meer informatie
Bentacera

(Afstudeer)stagiair Controlepraktijk

 • Geplaatst op 25 mrt. 2021
 • Vacatures

Op onze vestiging in Drachten zijn wij voor de periode vanaf september 2021 weer op zoek naar enthousiaste stagiaires die ons team op de controlepraktijk tijdelijk willen versterken. Studeer je HBO/WO Accountancy en ben je op zoek naar een b(l)oeiende stage binnen de accountancy?

Grijp dan nu je kans!

(Afstudeer)stagiair Controlepraktijk

Jouw werkzaamheden
Een stage bij Bentacera geeft je de kans om het werkveld van dichtbij te verkennen.  Als stagiair werk je in teamverband voor onze klanten. Je wordt ingezet voor een breed scala aan financiële diensten. Binnen de Controlepraktijk zal jij je voornamelijk richten op de minder complexe werkzaamheden in het controleproces en zorgen we er voor dat je zoveel mogelijk van het hele proces ziet.

Jij gaat je onder andere bezig houden met onderstaande werkzaamheden:

 • Het onder begeleiding uitvoering geven aan de controle van eenvoudige processen en posten
 • Het beoordelen van de volledigheid en het eventueel opvragen van ontbrekende informatie bij de klant
 • Het doen van voorstellen voor correcties aan de leidinggevende naar aanleiding van de controle

Ook zijn er mogelijkheden voor het verrichten van een afstudeeropdracht.

Dit ben jij

 • Jij studeert HBO-Accountancy en je bent op zoek naar een b(l)oeiende stage binnen de accountancy op een controleafdeling
 • Termen als betrouwbaarheid en transparantie zijn jou niet vreemd

Dit kun jij

 • Jij ziet binnen no time wat er nodig is voor een klant en je kunt hier snel en adequaat op inspelen 
 • Jij kunt goed zelfstandig werken

Dit bieden wij

 • Een uitdagende stageplaats in een ambitieuze organisatie met een prettige werksfeer.
 • De kans om je eigen stempel op het noordelijke bedrijfsleven te drukken.
 • Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding bij je stage. Regelmatig worden er gesprekken gehouden waarin gekeken wordt naar jouw ontwikkeling en hoe we daar samen aan gaan werken.

Jouw profiel
Jij studeert HBO/WO Accountancy en je wilt in september 2021 beginnen met je stage of afstudeerstage. Jij bent flexibel en daarnaast bereid om net dat stapje extra te doen voor jouw klanten.

Ons aanbod
Wij zijn positief over de toekomst en de kansen die de toekomst aan ondernemers biedt. Vanuit onze missie om te inspireren en adviseren om ambities te realiseren, zijn we continu in beweging én helpen we ondernemers vooruit. Bij Bentacera is elke dag anders en krijg je alle ruimte om te doen waar je goed in bent. Hier worden kansen gegeven en uitdagingen geboden.

Enthousiaste en ambitieuze mensen vormen hier een hecht en gezellig team; met elkaar zorgen we ervoor dat iedereen zijn talent optimaal benut. We hebben alle specialisaties in huis om elkaar te versterken. Zo werken we samen – met gisteren als vertrekpunt en de kennis van vandaag als leidraad – aan de dag van morgen. Grijp je kans en realiseer hier jouw eigen ambities!

Interesse?
Ben jij geïnteresseerd in een stage binnen onze Controlepraktijk? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV via https://www.werkenbijbentacera.nl/portal-bentacera-werken-bij/vacatures-accountancy-controlepraktijk

Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling P&O: 088 321 0 740