Over De Jong & Laan

De Jong & Laan is een accountantskantoor in het noorden, oosten en midden van Nederland. Ooit zijn we met twee man begonnen, vandaar ook de naam de Jong & Laan. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met 700 mensen en 25 vestigingen. Daarmee zijn we het grootste accountantskantoor in ons marktgebied.

Meer informatie
De Jong & Laan

Assistent-accountant Groningen

Je werkzaamheden

Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een vliegende start van jouw carrière? 
De Jong & Laan Groningen kan jou deze kans bieden. Voor de samenstelpraktijk op onze vestiging in Groningen zoeken we een ondernemende assistent-accountant met IT talent. 

Jouw rol 
Deze vacature is jou op het lijf geschreven als je klanten wilt ondersteunen en voorzien van belangrijke stuurinformatie. Je helpt de klant bij de verdere digitale inrichting en optimalisatie van de financiële processen, daar ligt jouw toegevoegde waarde. 
Je stelt financiële rapportages op en in je contact met de klant denk je mee en signaleer je behoeften en ontwikkelingen. 

Jouw ambitie en drive is om onze toekomstige accountant te worden. Hierin word je volop begeleid, bij de Jong & Laan staat jouw ontwikkeling voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan goede begeleiding en hierbij geven we je de ruimte jouw carrière verder te ontwikkelen. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

Je profiel

Zie jij jezelf in deze rol, dan staan wij open voor een goed gesprek met jou! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe deze uitdaging vorm te geven. 
We zijn benieuwd naar jouw: 
 

  • contactuele vaardigheden;
  • accuratesse en kwaliteitsgerichtheid;
  • drive;
  • manier van samenwerken.


Je beschikt over een afgeronde opleiding hbo accountancy/bedrijfseconomie en je hebt ca. 2 jaar werkervaring in de accountancy. Tevens heb je affiniteit met ICT en kennis van systemen.

 

Ons aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als assistent-accountant een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. 

Een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hieronder.

Meer vacatures bij De Jong & Laan