Over Van Braak Accountants

Ongewoon ondernemend.

Wij zijn geen adviseurs aan de zijlijn, maar ondernemers die ervaring en visie meebrengen. Op zoek naar kansen en inventieve oplossingen om samen succesvol te kunnen groeien.

Meer informatie
Van Braak Accountants

Assistent Accountant Drachten

Assistent Accountant Drachten 
De werkzaamheden die je uitvoert staan allemaal in het teken van de jaarrekening van de klant en het best mogelijke advies; veelal fiscaal gericht. De financiële administratie vormt de basis, je controleert deze en waar nodig wordt de administratie door je verwerkt. Je cijfermatige kennis en analytisch vermogen gebruik je volop zodat je de cijfers goed en slim interpreteert. De zogenaamde commodity- en advieswerkzaamheden zijn bij ons niet gescheiden. De functie is ter uitbreiding van het huidige team.

Jouw taken:
- zelfstandig voeren, begeleiden en controleren van financiële administraties
- samenstellen en afsluiten van jaarrekeningen
- verzorgen van fiscale aangiftes
- informatie inwinnen bij klanten met betrekking tot het afsluiten van de jaarrekening

Jij krijgt inzage in vertrouwelijke stukken van de klant, daarom vinden wij het belangrijk dat onze klanten weten dat jij voor hen werkt. Je gaat daarom al snel mee naar klanten om kennis te maken zodat je weet wie de mens achter de jaarrekening en het fiscaal advies is. We dagen je uit want we gaan niet voor het standaard advies. Binnen het wettelijk speelveld halen we het onderste uit de kan zodat de klant het beste maatwerk advies krijgt. Ongewone dingen doen we gewoon en gewone dingen doen we ongewoon goed.

Functie-eisen:
- opleiding HBO Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE) of SPD
- communicatief, ongewoon, analytisch, ondernemend
- recente stage- of werkervaring binnen de accountancy (minimaal twee jaar)
- binnen ons team kun je zelfstandig werken
- leergierig en bereid tot het volgen van opleidingen
- afstuderen behoort ook tot de mogelijkheden binnen ons kantoor

De werkomgeving:
Van Braak Accountants is een middelgrote Accountantsorganisatie met circa 170 medewerkers en elf vestigingen door heel Nederland. De afgelopen twee jaar zijn we hard gegroeid en die groei zet door. Daarom breiden we uit en zoeken we voor ons kantoor in Drachten (19 medewerkers) een nieuwe collega. Wij hebben een informele werksfeer en ruime werkplekken op onze kantoren. Het kantoor in Drachten bevindt zich op een mooie locatie met voldoende  (gratis) parkeergelegenheid en ook met openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Veel MKB bedrijven uit de regio mogen we tot onze klanten rekenen. 

Arbeidsvoorwaarden:
Wij zijn een groeiende organisatie en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die meegroeien met jouw ontwikkeling.

Omdat de wereld waarin wij werken constant in verandering is, is het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen. Zowel op vakinhoudelijk gebied als op persoonlijk gebied. Wij geloven dat de individuele expertise en vaardigheden het beste tot hun recht komen wanneer teams écht samenwerken. Samen kom je verder en bereik je betere resultaten.

De Van Braak Accountants-Academy is onmisbaar bij de persoonlijke ontwikkeling en carrière van onze medewerkers; vrijwel alle cursussen en trainingen zijn PE-gecertificeerd voor de diverse beroepsorganisaties.   

Ben jij net als Van Braak Accountants ‘ongewoon ondernemend’ en voldoe je aan het gewenste profiel? Solliciteer dan via onderstaand sollicitatieformulier en weet binnen 2 werkdagen waar je aan toe bent. Wil je eerst meer informatie, bel (06-53859768)  of mail (hr@vanbraakaccountants.nl) dan met Dick Veening, HR manager.