Over Aaabee


AaaBee Accountants en Adviseurs is een echt noordelijk accountantskantoor: nuchter, eerlijk en persoonlijk. Wat ons werk betreft doen we wat u van een goed accountantskantoor mag verwachten. We houden ons bezig met accountancy, fiscale zaken en administratieve dienstverlening. Dat is de basis, maar we doen graag nog wat meer. We coachen, adviseren en ondersteunen. En dat doen we, u raadt het al, net even anders.

Meer informatie
Aaabee

Assistent accountant

AaaBee Accountants en Adviseurs groeit! En dat vraagt om versterking. Daarom zijn wij op zoek naar nieuw talent. Ontdek wie we zijn, waar wij in geloven en bedenk hoe wij samen kunnen werken aan de toekomst! Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

AaaBee Accountants en Adviseurs is op zoek naar een net afgestudeerde HBO-er die graag zijn of haar talenten wil ontwikkelen. Wij nemen je op in ons team en leiden je op tot een uitstekende Allround Accountant voor het MKB.

Wat ga je doen als Assistent Accountant:
- Je bent verantwoordelijk voor het hele proces. Dit betekent dat je voor de cliënten de jaarrekening samenstelt en de aangiftes naar de belastingdienst verzorgt
- Je werkt naar zelfstandigheid toe en krijgt daar waar je dat nodig hebt ondersteuning
- Je werk is zeer afwisselend doordat je een gevarieerd takenpakket hebt

Opleiding en ervaring
Je hebt een afgeronde HBO Accountancy opleiding, met een sterke affiniteit voor ICT Jouw profiel als Assistent Accountant:
- Je bent analytisch en cijfermatig sterk
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
- Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal
- Je bent stressbestendig: je blijft scherp wanneer er veel deadlines zijn en kunt ervan genieten als je deze weer hebt gehaald
- Je bent een dienstverlener in hart en nieren. Je geeft graag proactief advies van je cliënten

AaaBee Accountants en Adviseurs is een accountantskantoor met vestigingen in Groningen en Buitenpost.

Pas je in het profiel? Mail dan je CV en de motivatie naar info@aaabee.nl waarmee je ons duidelijk maakt dat jij graag bij ons zou willen werken!

Voor meer informatie over deze vacature kun je een email sturen of bellen met 050 3176717.

Zie onze website: www.aaabee.nl, voor meer informatie over onze organisatie.